Vragen? Bel gerust! 030 - 78 55 102

Portfolio


Portfolio

Logo Brouwerij Julius

Brouwerij Julius

 • Ontwerp Logo
 • Ontwerp Huisstijl
 • Ontwerp Promotiematerialen
 • Ontwerp Website – zie website
 • Bekijk ontwerpen
Logo Domus Energetica

Domus Energetica

 

Referentie J. Visser
“Vanaf het eerste gesprek met Danique was het gevoel gelijk goed. Ze heeft duidelijk uit kunnen leggen wat ze voor mij zou kunnen betekenen en dat heeft ze ook volledig waar kunnen maken…lees meer

Logo Calypso

Calypso – Beach Event & More

 

Referentie D. Thomas-Dorsman
“Danique heeft echt de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en ook buiten kantoor tijden werkte ze gewoon door om deadlines te halen. Wij bevelen haar dan ook van harte aan!…lees meer

Logo StudieKeuzeKantoor

Studiekeuzekantoor

 • Ontwerp Logo
 • Ontwerp Huisstijl
 • Bekijk ontwerpen

 

 

Referentie E. Luttik
“We zijn heel blij met het resultaat dat we nu elke dag mogen gebruiken! Danique weet waar ze het over heeft en is in staat om ideeën in concrete ontwerpen om te zetten…lees meer

Logo SaVa

SAVA – Sport en Voedingadvies

 • Ontwerp Logo
 • Ontwerp Huisstijl
 • Ontwerp Promotiematerialen
 • Bekijk ontwerpen

 

Referentie M. Pekel
” Waar ik uren, zo niet dagen, op had gezwoegd om een leuk logo in elkaar te zetten, had Danique het de volgende dag al klaar! Ik besefte hoe belangrijk het is dat je doet waar je goed in bent…lees meer

Logo Sepa Academy

SEPA-Academy

 

Referentie R. van Os
“De enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit hebben geleid tot het snel opleveren van het gewenste logo. Danique is vooral inlevend en flexibel in haar manier van werken. Voor ons een reden om vaker diensten af te nemen…lees meer

Logo Studie in Balans

Studie in Balans

 • Ontwerp Logo
 • Ontwerp Huisstijl
 • Bekijk ontwerpen

 

 

Logo Fi-Nance 4 Women
Finance 4 Women

 • Ontwerp Logo
 • Ontwerp Huisstijl
 • Bekijk ontwerpen

 

 

 

Huisstijlen

Huisstijl Brouwerij Julius
Domus Energetica
Calypso Beach Events & More
Studiekeuzekantoor (in opdracht van Internet Marketing Gemak)
Studie InBalans (in opdracht van Internet Marketing Gemak)
Fi-Nance 4 Women
SAVA
Promotiematerialen
juliuslabelbanner
Crone Luikentotem
Crone Kerst
Chef Thomas
CrossFit Flyer
Concreetpd Kerstkaart (in opdracht van Internet Marketing Gemak)
Body Control Flyer
Homako Poster
Homako Flyer
SAVA Flyer
GarageCheck2
Alpe d'Huzes Poster

Referenties

Referentie J.J. Visser

Bedrijf: Domus Energetica

Producten
Ontwerp logo
Ontwerp huisstijl
Ontwerp website

Referentie
“Toen ik besloten had om mijn eigen bedrijf te gaan beginnen, wilde ik het ook meteen goed aanpakken. Ik vind namelijk dat een bedrijf een goede zakelijke en professionele uitstraling moet hebben. Daarom wilde ik gelijk een goed logo laten ontwerpen en een daarbij behorende huisstijl, inclusief visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Vanuit het verleden kende ik Danique en wist dat zij destijds voor zichzelf begonnen was met een grafisch design bureau. Vanaf het eerste gesprek met Danique was het gevoel ook gelijk goed. Ze heeft duidelijk uit kunnen leggen wat ze voor mij zou kunnen betekenen en dat heeft ze ook volledig waar kunnen maken.
Bij het zakendoen houd ik namelijk van simpele, betrouwbare en betaalbare oplossingen en daar heeft Danique Design volledig aan voldaan. Dat Danique ook ingeschakeld kon worden voor het maken van een website, was ook een bijkomend voordeel.

Vanaf het begin heeft Danique een goed luisterend oor gehad voor wat ik graag terug zou willen zien in het logo en de huisstijl. Het eerste logo waar ze mee kwam was dan ook gelijk het juiste en met dat logo als uitgangspunt is ook de verdere huisstijl ontwikkelt. Ook tijdens het ontwerpen van de website is goed te merken hoe goed Danique de klant aanvoelt en dat zij ook komt met goede (opbouwende) kritiek en suggesties. Haar perfectionistische instelling is daarbij zeker ook een goede eigenschap geweest.

De korte reactietijd op vragen van de klant werkt ook zeker in haar voordeel. Het hele proces heeft iets meer dan 4 weken geduurd en deze korte doorlooptijd is voor mij als zeer positief ervaren. Kortom als u op zoek bent naar een goed design bureau, zoekt u dan niet verder, Danique Design is ook voor u de juiste partner.”

Referentie D. Thomas-Dorsman

Bedrijf: Calypso Beach Events & More

Producten
Ontwerp logo
Ontwerp huisstijl
Ontwerp website

Referentie
“Danique Design heeft voor Calypso Events de huisstijl ontworpen, visitekaartjes, het logo en de website. Wij hebben heel prettig samengewerkt met Danique en zijn enorm tevreden over het resultaat.

Omdat wij een startende ondernemer zijn moest het geheel nog helemaal invulling krijgen. Danique heeft echt de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en ook buiten kantoor tijden werkte ze gewoon door om deadlines te halen. Voor ons was Danique Design echt een uitkomst omdat wij weinig marketing budget hadden als startende ondernemer. Danique heeft met ons meegedacht en alles voor een enorm schappelijke prijs voor ons ontworpen. Wij bevelen haar dan ook van harte aan!”

Referentie E. Luttik

Bedrijf: StudieKeuzekantoor

Producten
Ontwerp logo
Ontwerp huisstijl

Referentie
”Danique heeft ons logo ontworpen en de bijbehorende materialen zoals visitekaartjes en een cover voor ons adviesrapport.
Ze kwam met veel ideeën en we hebben heel wat overlegd om tot het uiteindelijke resultaat te komen. Dat was inspirerend en door die uitwisseling werd het logo steeds meer wat we wilden. We zijn heel blij met het resultaat, dat we nu elke dag gebruiken! Danique weet waar ze het over heeft en is in staat om ideeën in concrete ontwerpen om te zetten.”

Referentie M. Pekel
Bedrijf: SAVA Sport & Voedingadvies

Producten
Ontwerp logo
Ontwerp huisstijl
Ontwerp promotiemateriaal

Referentie
” Waar ik uren, zo niet dagen, op had gezwoegd om een leuk logo in elkaar te zetten, had Danique het de volgende dag al klaar. Ik besefte toen hoe belangrijk het is dat je doet waar je goed in bent.
Ik heb Danique daarom ook gelijk mijn logo, visitekaartjes, flyers en posters laten ontwerpen. Ik ben hier nog steeds iedere dag blij mee, en het heeft mij ook nog eens veel tijd en frustratie bespaard.
Het mooie was dat ze er een verborgen poppetje in heeft gemaakt, die ik nu als beeldmerk gebruik. Ga zeker eens een gesprekje met haar aan, want het is de investering van het uitbesteden absoluut waard!”

Referentie R. van Os
Bedrijf: Be E Business / SEPA-Academy

Producten:
Ontwerp logo

Referentie
“Voor SEPA-Academy hadden wij een unieke uitstraling nodig. Het aantal deelnemende landen, de associatie met SEPA en het Euro teken moest hierin terugkomen. De enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit hebben geleid tot het snel opleveren van het gewenste logo. Danique is vooral inlevend en flexibel in haar manier van werken. Voor ons een reden om vaker diensten af te nemen.”