Vragen? Bel gerust! 030 - 78 55 102

Wie is Danique?

Wie is Danique?

164427_549078015122476_453142481_n(1)

Welkom!
Laat ik mezelf even voorstellen…

Mijn leven in het kort:
Geboren in Amsterdam, getogen in Maarssenbroek en op dit moment wonend in een fijn appartementje in Nieuwegein.
Al mijn hele leven ben ik bezig met tekenen, schrijven en vanaf mijn 13e ook grafisch vormgeven op de pc. Ik ben ermee opgegroeid en die creativiteit moet er gewoon uit, anders word ik niet gelukkig. Sociaal contact is voor mij ook erg belangrijk en vind het fijn om mensen om me heen te hebben en samen te werken.
Middelbare school: Mijn HAVO was afgerond, ondertussen ben je nog geen 18 jaar en moet je weten wat je gaat studeren, maar durfde toen de stap nog niet te zetten om een grafische studie te volgen, waardoor ik heb gekozen om een HBO sociale studie te doen.

Dit werd CMV (cultureel en maatschappelijke vorming).
Tijdens deze studie was ik vaak het creatieve brein dat voor de meeste projecten de vormgeving verzorgde en koos in mijn laatste jaar ervoor om de minor Communication Design te doen.
Hierbij heb ik weer veel geleerd over de creatieve processen die nodig zijn om een product op de markt te zetten en hierbij een bijpassende huisstijl te ontwerpen.

Na het afronden van deze studie heb ik veel voorbereidingen getroffen voor het opstarten van dit bedrijf. Vanaf 1 januari 2012 was het dan officieel, Danique Design is een bestaand bedrijf. En nu hopen dat ik met veel mensen mijn creativiteit kan delen en mooie producten kan neerzetten!

Danique Bekker